Inici » Noticies » Manteniment calderes

Manteniment calderes

03/11/2016

Ara que arriba el fred, tingueu en compte fer la revisió de la vostra caldera: netejar-la, mirar la pressió de l´aigua, el vas d´expansió, vàlvules de seguretat, bomba, netejar els filtres del gasoil, etc...

Si t´interessa tenir la teva caldera en un estat òptim, truca´ns i te la posarem a punt.

Oferim diferents contractes de manteniment que pots consultar a la nostra web

http://www.instalvilana.cat/servicios.php?id=3 

Et donem cinc consells perquè la calefacció no dispari la teva factura;

1. Purgar els radiadors per treure´n l´aire. 

 Dins els radiadors hi ha aigua que s´escalfa quan encenem la calefacció, a vegades, però, entra una bossa d´aire que no permet que el radiador s´acabi d´omplir d´aigua i, per tant, impedeix que escalfi tot el que podria. Per aquest motiu, és recomanable purgar-los un cop a l´any.

2. Fer un bon manteniment de la caldera. 

És molt recomanable fer una revisió anual per garantir que la caldera funcioni correctament i verifiqui la combustió, no netejar la cambra de combustió i no tenir la pressió necessària fa que la caldera redueixi el seu rendiment.

3. Utilitzar un termòstat 

Per garantir que l´habitatge està a la temperatura adient, és necessari utilitzar els termòstats programables, podent variar la temperatura segons les hores d´ocupació.

4. Posar una temperatura de confort entre els 19 i els 21 graus. 

És més recomanable mantenir sempre aquesta temperatura (o fins i tot baixar-la lleugerament durant la nit) que no apagar la calefacció quan se surt de casa i després tornar-la a engegar quan es torna. Mantenir una temperatura constant és més econòmic que haver de recuperar molts graus de cop.

5. Verificar els tancaments de portes i finestres.

És molt important que la calor no s´escapi per alguna finestra que no tanqui be. També ajuda a mantenir l´escalfor tenir les persianes pujades de dia, perquè el sol escalfi l´habitatge, i baixar-les durant la nit, per aïllar millor l´interior.

 


« Tornar a la llista de noticies