Assessorament energètic

Cada cop són més cares les energies.

I per això cada cop hi ha més alternatives energètiques al mercat: biomassa, energia solar, geotèrmia, aerotèrmica i microcogeneració. 

Però no totes encaixen en totes les necessitats. És per això que oferim als nostres clients un servei d’assessorament energètic de dos tipus.

Assessorament energètic

Amb l’assessorament energètic perfilem un conjunt d’accions destinades a aconseguir el major rendiment possible de les teves instal·lacions energètiques, a més d’adoptar comportaments més responsables en el consum.

Climatització

Analitzem la instal·lació de climatització i aconsellem de quines millores és podrien fer per tal de consumir menys.

Com poden ser l’aïllament de les canonades, canvi de bombes per bombes electròniques, canvi de calderes per més eficients, canvi de combustible, etc.

Elèctric

Contem amb un analitzador de xarxes elèctriques: un aparell mitjançant el qual podem saber quant és consumeix i a quines hores.

Amb les dades que ens proporciona, fem un estudi que ens permet determinar si existeix algun consum excessiu o fora d’hores, una mala tarifa elèctrica o qualsevol incidència en la instal·lació que ens fa consumir més del que ens caldria.

Quines funcions té?

Tot cas particular precisa de l’estudi en profunditat que permeti adaptar les actuacions que realitzem així com els suggeriments formulats a les necessitats, encara que les nostres línies mestres serien aquestes:

Assessorament energètic - Instalvilana

Estudiem detalladament els consums energètics en la teva instal·lació.
I per a això duem a terme una auditoria energètica, obtenint d’aquesta manera un detall dels diferents consums dels punts d’aprofitament energètic.

La informació obtinguda de l’anterior anàlisi servirà per a determinar les actuacions que ens permetran aconseguir l’anhelada millora de l’eficiència energètica que són aplicables per a la seva instal·lació, considerant sobretot tres condicions fonamentals:

A través d’aquest estudi podrem exposar-li les nostres solucions d’eficiència i estalvi energètic per a les seves instal·lacions.

Necessites algun tipus
d'assessorament energètic?