Avaries 7/365

avaries urgents

Avaries urgents 365

Tenim servei d’avaries urgents 7 dies a la setmana els 365 dies de l’any.

A part del servei d’avaries urgents els dies laborables, disposem d’un telèfon de guàrdia els caps de setmana, on seràs atès per un operari i intentarem resoldre la teva incidència en la màxima rapidesa.

Altres serveis que us poden interessar

Sempre en mans de professionals fiables del sector i a més amb la garantia de disposar del suport d’una empresa com Instalvilana.
Comptem amb un servei de contractes de manteniment en instal·lacions i sanejament per a evitar avaries en el futur.

ELECTRICITAT

Treballem en reparacions per avaries elèctriques de diverses categories. Tant per el teu habitatge, empresa o negoci.

CALEFACCIÓ

T'oferim les solucions més eficients des del punt de vista energètic que et permetran escalfar el teu habitatge, empresa o local.

LAMPISTERIA

Oferim un servei tècnic per a tota mena de reparacions en habitatges o empreses. Et solucionem qualsevol tipus d'imprevistos.

IL·LUMINACIÓ

Muntem qualsevol sistema d'il·luminació. Lluminàries LED de gran sota consum, projectors i fanals d'interior i exterior, il·luminat de jardins, empreses, i urbanitzacions, independentment de la mena de necessitat l'assessorem per a obtenir la millor il·luminació.

QUALITAT I GARANTIA

Tots els nostres treballs d'instal·lació i reparació compten amb la garantia més completa: dos anys de garantia sobre les peces i els materials i sis mesos sobre les intervencions, quedant tots els treballs avalats per escrit. Som instal·ladors homologats.

Telèfon de guàrdia cap de setmana

Què podem fer per tu?