INSTAL·LACIONS DOMÒTIQUES

La domòtica, té com a objectiu facilitar la vida a les persones.

A Instalvilana som experts d’Instal·lacions domòtiques per a habitatges i empreses.

Podem implantar de manera senzilla sistemes de calefacció i aire condicionat que permeten estalviar energia i facilitar el seu ús.

Instal·lacions domòtiques intel·ligents, flexibles i eficients

Els nostres sistemes d’automatització de la llar intel·ligent controlen tot el sistema elèctric en la llar, incloses les energies renovables.
El monitorar la producció d’energia i controlar el seu ús, podem estalviar grans quantitats d’energia al mateix temps que ens assegurem que la llar sempre estigui funcionant de la millor manera.

Treballem amb la millor empresa de domòtica del mercat

Ja fa més de 5 anys, conscients de la necessitat d’oferir un sistema domòtic als nostres clients, vam estar buscant entre les diferents opcions que hi ha al mercat i vam acabar decidint-nos per fer-nos partners de Loxone.

Creiem que és un sistema fiable, fàcil i assequible. Amb Loxone podem fer tant aplicacions simples i domèstiques com regulacions molt més complexes de climatització, bombeig d’aigua, solar fotovoltaica, etc.

Les solucions perfectes per a la teva casa intel·ligent

Instal·lacions domòtiques - Instalvilana

Aconsegueix una atmosfera perfecta a través dels ambients lluminosos. Aconsegueix que cada habitació es trobi en tot moment a una temperatura perfecta.
Totes les funcions del seu habitatge es combinen per a garantir una automatització intel·ligent.

Comoditat

Major facilitat o l'automatització de les tasques del dia a dia. Estalvi de temps i major qualitat de vida. Entorns adequats que garanteixen el confort.

Climatització intel·ligent

Optimització en el control i la gestió del consum per a l'estalvi energètic. Així mateix, mitjançant l'ús d'energies renovables, s'aconsegueix una casa autosuficient i compromesa amb el medi ambient.

Seguretat

La protecció de l'habitatge, els seus béns i a les persones que la componen. Enfront de possibles intrusos, falles, accidents i imprevistos meteorològics.

Piscina i Sauna

La gestió, manteniment i l'automatització de la piscina i de la sauna. S'encarrega d'integrar tots aquests elements amb la finalitat de maximitzar la comoditat i reduir el temps que s'empra per a la cura del conjunt d'aquests elements.

Jardí intel·ligent

Existeixen diversos mètodes de reg, com ara els sistemes d'aspersió, la irrigació per degoteig i altres més: els sistemes de reg per degoteig: Loxone proposa un sistema de reg automàtic gràcies a múltiples interfícies obertes que es poden configurar lliurement.

Il·luminació intel·ligent

L'enllumenat influeix en gran manera en el confort i la sensació de plenitud de l'ésser humà. Gràcies a aquesta combinació de diversos tipus de llums LED, és possible crear entorns apropiats i integrats per a cada situació, amb un consum mínim.

Sistemes domòtics per a habitatges

Per a automatitzar gran part d’aquelles accions vinculades a la protecció, seguretat, benestar i estalvi d’energia en la llar.

Gestió de diferents perfils d'usuaris

Personalitza les autoritzacions i permisos d’accés a les diferents funcionalitats per al control i la gestió. Administra amb claredat i de manera senzilla totes les funcions per als usuaris.

L’aplicació és enterament gratuïta pel que, mitjançant les actualitzacions habituals, incorpora les últimes i més segures funcions.

Necessites algun tipus
d'instal·lació domòtica?