Il·luminació

Trobarem la il·luminació que més s'avingui als teus gustos i necessitats

Treballem amb una amplia gama de marques, per tal d’afavorir la teva comoditat, t’ajudem a fer una tria i instal·lem la lluminària evitant-te la incomoditat de pujar a escales, fer forats…
També tenim una àmplia experiència en enllumenat públic.

La il·luminació dels espais és un factor essencial

La realització d’un bon estudi sobre la il·luminació ens permet complir amb la normativa vigent, així com garantir una adequada il·luminació i aconseguir la major eficiència energètica possible en relació a les nostres necessitats.

A INSTALVILANA a més de realitzar un plantejament global d’il·luminació, establim la tipologia de llums, així com la tecnologia en il·luminació de baix consum i LED, realitzem els càlculs de la distribució de la llum segons els requeriments de cada llar o estança.

D’entre totes les possibilitats d’il·luminació, Instalvilana ofereix la possibilitat més personalitzada a cada client, tant en il·luminació interior com tècnica o decorativa, sempre amb el propòsit que cada projecte.

L’enllumenat intel·ligent mitjançant la seva integració amb un sistema domòtic també forma part de les particularitats que presenten moltes i variades de les nostres instal·lacions.

Treballem amb les principals marques d'il·luminació

Els nostres tècnics especialistes s’encarreguen de realitzar un estudi de les necessitats de cada obra amb la finalitat de determinar la potència i el grau d’il·luminació que millor s’adapti a cada projecte.

Marset - Instalvilana
Artemide - Instalvilana
Foscarini _ Instalvilana

El nostre servei d'il·luminació està 100% garantit

QUALITAT
100%
COMPROMÍS
100%
EFICÀCIA
100%

Necessites els nostres
serveis d'il·luminació?