sistema calefacción aerotermia

Avantatges d’utilitzar un sistema calefacció aerotèrmia en 2022

Què és el sistema de calefacció per Aerotèrmia?

El sistema calefacció aerotèrmia és un innovador sistema de calefacció que es pot utilitzar en qualsevol mena de llar o edifici. És un sistema sostenible i ecològic que proporciona calefacció sense l’ús d’electricitat.

El sistema sistema calefacció aerotèrmia funciona mitjançant l’ús de la convecció natural, que mou la calor d’un lloc a un altre sense cap font externa d’energia.

L’única cosa que cal fer és obrir les finestres i portes a banda i banda de la casa, perquè l’aire circuli lliurement.

sistema calefacció aerotèrmia

Com funciona un sistema calefacció aerotèrmia

Un sistema calefacció aerotèrmia és un tipus de bomba de calor que transfereix calor d’una zona a una altra.

També es denomina bomba de calor aire-aire, perquè bomba calor de l’aire d’una àrea a una altra, com des de l’interior d’un edifici cap a l’exterior o viceversa.

Hi ha quatre components principals d’un sistema de calefacció aerotèrmica: unitat exterior, unitat interior, línies de refrigerant i compressor.

La unitat exterior conté el compressor y el serpentí del condensador. La unitat interior té un ventilador que aspira l’aire exterior i el mou sobre el serpentí del condensador en la unitat exterior.

Aquest procés refreda el refrigerant dins del serpentí i l’envia de retorn a la unitat interior on un motor elèctric el comprimeix novament.

Com funciona una bomba de calor en una instal·lació de aerotèrmia

Una bomba de calor és un dispositiu que converteix l’energia tèrmica d’un lloc a un altre, o d’una forma a una altra. Utilitza electricitat per a moure la calor d’una àrea freda a una àrea càlida.

Les bombes de calor s’utilitzen amb major freqüència en edificis per a calefacció i aire condicionat. També es poden usar en automòbils, trens i autobusos per a calefacció o refrigeració.

Una bomba de calor funciona usant electricitat per a fer que un líquid es transformi en gas i després torni a ser líquid. Aquest procés porta amb si la calor, per la qual cosa l’aire de l’edifici s’escalfa o es refreda segons sigui necessari.

Com beneficia el sistema calefacció aerotèrmia als propietaris d’habitatges?

El sistema de calefacció per aerotèrmia proporciona calor a l’habitatge mitjançant l’ús d’una mescla d’aire i aigua. Aquest sistema està dissenyat per a ser més eficient que els sistemes de calefacció tradicionals.

sistema calefacció aerotèrmia

La aerotèrmia és una forma de calefacció més respectuosa amb el medi ambient. Utilitza menys energia i el sistema és més silenciós que altres tipus de sistemes de calefacció.

Els beneficis de la calefacció aerotèrmica i per què és important

Com cometem, la aerotèrmia és una forma eficient, més neta i més rendible d’escalfar espais. La calefacció aerotèrmica és el procés de transferir calor d’un corrent d’aire calent a l’espai més fred a través d’un bescanviador de calor.

El corrent d’aire s’escalfa a mesura que es mou a través del bescanviador, que després transfereix la calor a l’espai fred. Aquest procés crea una distribució més uniforme de la calor a l’habitació i redueix el consum d’energia fins a un 30%.

La importància d’un sistema calefacció aerotèrmia per a la seva llar o negoci

Un sistema calefacció aerotèrmia és una forma provada i fiable d’escalfar la teva propietat. És net, eficient i li brinda el millor servei possible.

El sistema de calefacció està dissenyat per a proporcionar un subministrament constant de calor, fins i tot quan la temperatura exterior descendeix per sota del punt de congelació.

També minimitza el risc que les canonades es congelin, la qual cosa pot causar problemes importants als propietaris d’habitatges.

L’estalvi energètic a llarg termini amb una bomba de calor aerotèrmica és enorme

Una bomba de calor aerotèrmica és un dispositiu que extreu calor de l’aire i el transfereix a un líquid. El fa per mitjà d’un compressor, que comprimeix l’aire i l’empeny cap a un circuit de refrigerant on es refreda.

El refrigerant després transfereix la seva calor a l’aigua en un circuit extern. Això fa que l’aigua bulli, la qual cosa produeix vapor a alta pressió que impulsa un generador elèctric que genera electricitat.

Les bombes de calor aerotèrmiques es poden utilitzar tant en entorns residencials com comercials. Els estalvis d’energia a llarg termini amb una bomba de calor aerotèrmica són enormes a causa de la quantitat d’energia que estalvien en costos de calefacció i refrigeració durant tot l’any.

La aerotèrmia extreu de manera eficient l’energia de l’aire exterior amb molt baix consum

La aerotèrmia és eficient

El fa mitjançant l’ús d’un dispositiu anomenat “nucli aerotèrmic” que consisteix en una sèrie de tubs concèntrics.

El nucli aerotèrmic pot extreure energia tèrmica de l’aire exterior, fins i tot quan la temperatura ambient està per sota del punt de congelació i no requereix una font d’alimentació externa.

La calor extreta després es transfereix a un sistema d’absorció que converteix l’aigua en vapor per a generar electricitat.

L’energia aerotèrmia és una energia sostenible

La aerotèrmia és un recurs energètic sostenible que pot utilitzar-se com a substitut dels combustibles fòssils. L’energia aerotèrmica és produïda per la calor de l’atmosfera, que després és capturat i emmagatzemat.

Aquesta font d’energia renovable, lliure d’emissions i inesgotable s’ha aprofitat per a generar electricitat en diverses parts del món.

Quin estalvi suposa tenir un sistema de calefacció per aerotèrmia a casa

Un sistema calefacció aerotèrmia és més eficient i estalvia molts diners en la factura de la llum. També és molt fiable i requereix menys manteniment que altres sistemes de calefacció.

A més, requereixen menys manteniment que altres sistemes de calefacció i tenen una vida útil més llarga, cosa que significa que no haurà de reemplaçar-los amb tanta freqüència com amb altres tipus de sistemes de calefacció.

Amb la calefacció aerotèrmia totes són avantatges

La instal·lació d’una caldera de aerotèrmia pot aportar molts beneficis a un habitatge. Aportarà a l’habitatge un menor consum energètic i un sistema de calefacció més eficient.

Què podem fer per tu?

Podem assessorar-te sobre com estalviar en el teu consum energètic.