Il·luminació LED en el sector alimentari - Instalvilana

Il·luminació LED en el sector alimentari

És sabut que el menjar entra sempre pels ulls del consumidor i amb una bona il·luminació LED s’aconsegueix la distinció entre un producte amb un aspecte fresc i apetitós i un que acaba per caducar-se a causa de la il·luminació, que li lleva vida.

A conseqüència del progrés d’aquesta tecnologia, hi ha una àmplia gamma de Leds que s’adapten a les diferents necessitats de la indústria càrnica, frutícola, de les verdures i dels diferents tipus de peix.

La utilització dels Leds possibilita l’obtenció de diferents tonalitats.

Les principals utilitats de la il·luminació LED:

  • Menor consum: fins a un 80% d’estalvi en il·luminació.
  • No produeixen calor: no danyen cap producte alimentós, i pot aplicar-se a les fleques, aconseguint així mantenir els aliments en perfectes condicions.
  • Vida superior: Aquest tipus de tecnologia ofereix una durada de fins a 50.000 hores, sense necessitat de canviar les mateixes lluminàries a llarg termini.
  • Tons cromàtics: En verdures, hortalisses, fruites, carns vermelles, marisc, peixos blaus i blancs…

Els nous tipus d’il·luminació LED que arriben als establiments comercials amb el doble propòsit dels avanços aconseguits mitjançant aquesta tecnologia.

Es tracta no sols de l’evident estalvi energètic que pot arribar al 80%, que també, sobretot, d’atreure als consumidors a través d’un entorn de colors que tot el nostre cervell haurà d’assimilar.

Així doncs, et convidem que t’informis i obtinguis un pressupost personalitzat per al teu establiment comercial, de manera que puguem proporcionar-te una solució.