Il·luminació led interiors:

Il·luminació led interior: guia pas a pas

En el passat, la gent solia usar bombetes incandescents o fluorescents per a la il·luminació. Però ara els LEDS són l’opció més popular per a la il·luminació perquè són més eficients energèticament i tenen una vida útil més llarga.

Què és la il·luminació led interior i com funciona?

Els LEDS funcionen passant electricitat a través d’un material semiconductor que emet llum quan s’aplica un corrent elèctric. Aquesta llum després viatja a través d’una lent i s’emet en totes les direccions. El LED també són molt més segurs i tenen un risc molt de menor d’incendi o descàrrega elèctrica.

Iluminación led interiores
Bombeta de LED

Els llums LED també són molt més segurs i tenen un risc molt de menor d’incendi o descàrrega elèctrica.

El futur de la il·luminació LED és brillant, ja que continua millorant la seva eficiència energètica i la seva vida útil, al mateix temps que brinda més opcions de color.

Quins són els beneficis d’instal·lar il·luminació LED interiors?

Els llums LED són energèticament eficients i poden durar fins a 50.000 hores. La il·luminació LED és respectuosa amb el medi ambient, ja que no conté mercuri ni altres materials perillosos.

Els llums LED es poden usar en una varietat d’entorns comercials, com a restaurants, clubs nocturns, hotels i hospitals. També s’utilitzen en entorns residencials.

Com utilitzar els Llums led de sostre?

Els llums de sostre LED s’utilitzen tant per a fins comercials com residencials. S’instal·len en llocs com a centres comercials, escoles, hospitals, etc. També s’utilitzen en la llar per a il·luminar la sala d’estar, el dormitori o la cuina.

A més, els llums de sostre LED es poden utilitzar per a ressaltar àrees específiques d’una habitació o per a ressaltar un moble en particular. Els tipus més comuns de llums de sostre LED inclouen: llums encastades, llums lineals i llums penjants.

Iluminación led interiores
Llums de sostre LED

Alguns dels beneficis que venen amb l’ús de llums de sostre LED inclouen: emeten menys calor que altres tipus de bombetes; duren més que altres tipus de bombetes; consumeixen menys energia que altres tipus de bombetes; produeixen més llum blanca que un altre tipus de bombeta; entre altres.

Què són els Llums LED d’aplicació?

Els llums de paret LED són un tipus de lluminària que s’instal·la en la paret i proporciona il·luminació en una direcció específica.

Aquest tipus de lluminària s’utilitza en oficines, botigues, restaurants, hotels i altres espais comercials. També són populars en espais residencials perquè no emeten calor com ho fan les fonts de llum tradicionals.

Beneficis d’utilitzar llums led de taula

Els llums de taula LED són l’opció perfecta per al projecte d’il·luminació led interior i per a les persones que busquen estalviar diners en les seves factures d’electricitat. També poden ajudar a salvar el medi ambient en usar menys energia que les bombetes incandescents tradicionals.

Els beneficis d’usar llums de taula LED inclouen:

– Estalvi d’electricitat

– Reducció de les emissions de CO₂

– Augmentar la seguretat a la nit.

Diferències entre tires de llums LED i llums de panell

Iluminación led interiores: guía paso a paso
Tires de llums LED

Les tires de llums LED són una forma de llum lineal que s’utilitza en molts entorns comercials. Són populars perquè brinden una gran flexibilitat en termes de grandària i forma, i es poden usar per a crear efectes d’il·luminació únics.

Les llums de panell són un tipus de llum encastat que s’instal·la en el sostre. En general, semblen caixes rectangulars, amb un marc de metall i un panell difusor en la part superior.

Les llums del panell brinden una il·luminació més uniforme que les tires de llums LED, però les tires poden crear efectes més interessants per als qui les desitgen.

Quins són els beneficis d’utilitzar il·luminació led interior?

La il·luminació led interior és una alternativa a les tradicionals bombetes incandescents i fluorescents que s’han utilitzat durant anys. Té molts beneficis, com l’estalvi d’energia i la reducció de la quantitat de calor generada per les llums.

El primer benefici és que la il·luminació LED interior és més eficient energèticament que altres tipus de bombetes. Utilitza menys energia que les bombetes incandescents i fluorescents, cosa que significa que pot estalviar-te diners en la seva factura d’electricitat.

Una de les raons d’això és que la il·luminació LED només emet llum quan és necessari (en lloc de fer-ho constantment), a diferència de les bombetes tradicionals que emeten llum tot el temps que estan enceses. Això estalvia molta electricitat perquè les llums LED interiors usen menys energia per a generar la mateixa quantitat de llum que altres tipus de llums.

Llums LED

El segon benefici és que la il·luminació led interior genera menys calor que les llums incandescents i no és necessari col·locar-los tan prop de l’objecte que s’il·lumina, per la qual cosa poden ser més efectius en situacions d’il·luminació particulars.

Conclusió: els beneficis d’una instal·lació de llums led en interiors

A causa de l’avanç de la tecnologia, la instal·lació d’il·luminació LED interior és cada vegada més popular. La nova generació de LEDS són més eficients i duren més que les bombetes incandescents tradicionals. Els LEDS també són molt més segurs i tenen un risc molt de menor d’incendi o descàrrega elèctrica.

Què podem fer per tu?

Podem assessorar-te sobre com estalviar en el teu consum energètic.